perjantai 24. helmikuuta 2012

Sekatavarakauppa

on kotini jajaja...on on on...tavaraa liikaakin...haittakse?? Vitsi, vitsi, välillä ei naurata minuakaan! Tämän aamun pyörin keittiössä ja tavarat meni paikasta A paikkaan B, mistä ne siirtyi C:hen ja jne jne....

Voi hyvät hyssykät! Oma poika on sanonut että kun hän asuu yksin, hänellä on keittiö missä on vain kahvinkeitin ja kattila. Viisasta! Hyvin viisasta:))

Mutta nyt hieman?? raivasin siis keittiötä ja samalla nappasin kuvia teille. Kiinnostaako? Jaa ei. No jokatapauksessa laitan tulemaan. Kuvia on välillä siistitty, kukapa haluaa nähdä likaisia kaakeleita?? Tää on tälläinen oma pikku Peppi Pitkätossun keittiö:))


Kyl toi seinäkaappi kaipaa muuta väriä, eiks niin??










Toi hella!! Joka vuotinen pähkäily ku tulee veronpalautuksia...vaihdan.. ja eiku ostetaan sittenkin kokorahalla kaikkea kivaa sisustuskaupoista.....


No niin nyt häivytetään kaakeleiden takia:))))
Kaikki tuokin on kirpputoreilta haalittu...pikkuinen maustehylly ja suolasirottimet ja toi hauska pippuri-koriste. Piti vain pikkasen tuunata!



Näköjään mulla mielessä läppärin koristelu. Kauan on saanutkin olla rauhassa:D

Tunnelma on kovin tiivis kun haetaan syöttötuoli Mummun murulle ja me muut kanssa tossa sitten syödään... vielä ollaan pärjätty.
Pöytä on kumminkin samalla mun "toimisto", joten harmittaa kun pojan kanssa ruokailu menee näin: mä syön olkkarissa ja hän huoneessaan. Tosi laatuaikaa??
Ja liki 16-vuotias sälli ei niin perusta mun hörhelöille, kuulemma pelkää että katosta tippuu vanhat kakkuvuuat päähän...
Eka kuvassa näkyy se kattohärpäke:)) Kyllä kait hänen pää osuukin siihen kun omistaa vartta sellaset 182cm kun mä olen 20 senttiä lyhyempi!!

Hauskaa viikonloppua, mä tienaan senkin ajan, eli työt kutsuu taas huomenna!

Terkuin: Anne-Mari

8 kommenttia:

  1. Kiitos käynnistäsi Wanhassa Mummulassa!!!
    Sitä tietä sitten osasin tänne! Haluan jäädäkin lukemaan hauskoja juttujasi!
    Palaan toistekin!
    Linkitän myös omasta blogistani :) On tämä niin mainio blogi!
    Mukavaa viikonloppua sinulle
    tuksu Wanhasta Mummulasta
    p.s. tuo kaksoisvarmennus tuottaa vaikeutta, kun en hahmota... :(

    VastaaPoista
  2. Voi että sinua!!;D Osasit kertoa niiin hauskasti!!:))
    Katsoin kuvat oikein isommala näytöllä, niin kaunista ja kodikasta ja aivan ihanat värit!:))
    Pidän myös pastellista ja vanhasta tavarasta:)
    Niinhän se menee, etä toinen tykkää selkeämmästä ja toinen runsaammasta tyylistä, makuja yhtä monta kuin ihmistä!:)

    Oikein ihanaa viikonloppua!♥

    VastaaPoista
  3. * Tuksu: Vuoroinvieraissa:) Mitä ihmettä onko mulla tuo inho kaksoisvarmennus??? Tää bloggeri on tehnyt omia muokkauksia, yritän korjata tilanteen!!

    * Marge: Vähän näyttää pimeiltä nuo kuvat, multa poksahti kattovalaisin ja sitä ei sitten saatu korjattua....ja ja...nyt on varmaan monen viikon "pitäis tehdä jotakin-tilanne!" Lamppu on ostettu, kuka mahtaa sen kiinnittää paikoilleen??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitä kauniita astioita ja tavaroita kaapin kätköihin piilottaa. Saattavat sinne jäädä unohduksiinsa, niin on ainakin minulle käynyt ja onhan raivaaminen mieluisaa puuhaa. Myöskin on senkin vuoksi hyvä pitää esillä, että kun niitä tarpeeksi kauan katselee, niin saattaapi hyvinkin käydä mielessä, että kyllästyy ja siten pääsevät kiertoon ja taas saa uutta nautittavaa:)
      Maailmasta ei tavarat lopu. Se onkin sitten eri juttu raaskiiko niitä laittaa kiertoon, senkin olen itsessäni huomannut ja jotain olen jälkeenpäinkin miettinyt, että olisipa vielä se...mutta en kuitenkaan onneksi kovin usein ja kun muistinikin on huononlainen, niin enpä tule useinkaan miettineeksi:)
      Itse laulaisin seinäkaappisi kanssa sivellintä heiluttaen:)

      Mukavaa lauantaipäivän jatkoa sinulle<3

      Poista
    2. * Sirkka: Juuri näin:) Kesäksi on tarkoitus ottaa kirppispöytä, joten kyllä sitä jo luopuukin jostain. Saapahan uutta tilalle:)
      Hyvää viikonloppua<3

      Poista
  4. voi et senttä ku on kodikas pikkane keittiö ja vanhat kauniit ovetki :) Tavaraa on kyl kieltämät enemmä ku laki salli, mut tosi kodikast ja persoonallist :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. * JOhanna: Keittiö on niin alkuperäinen kuin vuodelta 1954 muistaakseni. Taitaa olla vielä paikkakuntani ensimmäinen kerrostalo joka on rakennettu. Ja täytyy myöntää että hyvin on rakennettu. Paksut seinät, kaappitilaa, vaatehuone ja onneksi on kaikissa vanhat ovet jäljellä nepparivetimineen...
      Juu tavaraa on kertynyt, höm;)

      Poista
  5. Joo kyl noi vanhat koivuovet, nepparivetimineen on ihanat :)On teil kyl kodiskast ja mun mies asus vähä aikka sun melkke naapuris ;)

    VastaaPoista