sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Markkina humussa

Voe mahoton, mikä viikonloppu !

Pikku-ukkeli veikin koko viikonlopun Mummelin ajan, mutta sujuvasti mentiin sitten yhdessä Mummelin haluamiin putiikkeihin - ja hyvin meni. Ei jäänyt sirpaleita kauppoihin, eikä tullut porttikieltoa mihinkään. Joulupukkikin tuli nähtyä ja oikein Muorikin:)

No Mummelin pää kääntyi siinä adventtikynttilä asiassa, mitä vähän epäilinkin. Taisi olla liiankin korea ja pink-pink mun makuun ?

Paikallisessa Tunnelmaputiikissa/Unholassa (kaksi eriliikettä samassa rakennuksessa) (löytyy ainakin FB-sivuilla yritykset) sitten silmiini osui nämä adventtinumerot MUSTANA, ja päätös oli tehty. Yksinkertaista tänävuonna kiitos ! Numeroita on myös valkoisena saatavana.

Oli niin upeeta, että sinne menen monta kertaa vielä !! Lyhtyjä ainakin haen, ja sitä kaikkea pientä Unhola.merkkistä piensisustustavaraa. Nyt haalin parit kakkuvuuat, pienenpienen maustesirottimen, viivottimen (mitä ihmettä mä silläkin teen????), ja lasisia kuusenkoristeita, jotka ovat aivan ihania<3

Ja hinnat yllätti positiivisesti!

Tänään oli Kaupungintalossa joulunavajaiset ja pikkujoulurauhan julistusta, sieltä lähti mukaani parit hyasintit ja kaunis sydänkoriste <3


Yksinkertaisen kaunista <3


Peuransarvien keskellä Hyasinttin alku. Valkoinen kukinto tulossa<3


Toinen päätyi tuikkulasiin. Pesin mullat pois, juuristo on niin kaunis että saa näkyä:)




Tunnelmapuodin/Unholan kranssi


Hortensiat vaihtuu joulun edetessä aitoihin ruusukimppuihin. . .


Olga-tonttu löytyi halpiskaupan loppuunmyynnistä. Ei ihan Tilda tai Maileg, mutta ihan yhtä söpö ja hintaa jäi joku vitonen !

Tarjottimella siis sitä pientä kivaa Tunnelmapuodista/Unholasta<3

Nyt jatkan huushollin raivaamista, kun tuo pyörremyrsky on viety kotio:)))

Mukavaa viikkoa kaikille,

T:Anne-Mari

7 kommenttia:

  1. Ihanat ovat kaikki kuvasi!
    pitääpä poiketa Tunnelmaputiikissa ja Unholassa...en ole niissä vieraillutkaan...kotikaupungissasihan ne ovat?

    VastaaPoista
  2. Onpas siellä mukava tunnelma, nuo hyasintit lasipurkissa on todella kauniit. Heti tekee mieli hakea lisää hyasintteja.

    Minunkin pitäisi nuo kynttilät askarrella, mutta olen laittanut niin pirun hyvään talteen ne numerot ;)

    Onpas suloinen tuo Olga, kerrassaan!

    VastaaPoista
  3. Irmastiina: Paimiossa ovat. Ala-Vistan vanhassa kirjastossa löytynee puoti. Samalla kadulla on Torpparin Werstas, kirppis, kangaskauppa ym...

    Ansku: Omat numnerot joita olen rautalangasta vääntänyt jokunen vuosi sitten on kanssa ottaneet jalat alleen. Miten näin pienessä kämpässä voikin tavarat hävitä?? Olga on aika ihana<3

    VastaaPoista
  4. Waude mitä löytöjä! Onpas kauniin jouluinen tunnelma. Kivat ovat nuokin adventtikynttilät. Minäkin tein elämäni ensimmäiset adventtikynttilät (tai siis vähän koristelin).

    VastaaPoista
  5. Tunnelmaa ja oikein kunnolla, tykkään! Adventtikynttilät pitäisi vielä saada aikaiseksi...
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihanan kotoisa tunnelma :)) Olga on upea! Adventtikynttilät...nehän pitää hankkia just ja heti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratkiriemukaan viikonlopun olet viettänyt hyvässä seurassa ja ihanien juttujen parissa! Että nämä ovat kauniit nämä kuvasi...niissä on tunnelmaa tulvillaan ja onko teillä tänään satanut lunta:) itse heräsin aamulla ja olin Hangon keksinä katsoessani ulos... sitä oli just sopivasti!:)
      Olgakin on niin söpönen<3

      Halaus päivääsi<3

      Poista