perjantai 9. elokuuta 2013

Lasken lampaita

Hyvää perjantaita kaikille!

Olen ihan naatti.....jos mä ton huomisen päivän pinnistän, pääsen vihdoin lomalle!!
Olen jo kauhulla ajatellut meneekö eka lomaviikko siihen, että toipuu väsymyksestä ja kiristävistä hartioista ja jomottavista jaloista??

No jokatapauksessa otin sellasen pikasiivouksen, kun pikku-ukkeli lähti....pitääkö niitten oppia kirkumaan jossain vaiheessa? Piti tämänkin Mummelin ihan hikeentyä mokomasta älämölöstä! Sori taas naapurit...

No siis, postista tuli tilaamani uudet pussilakanat ja tyynynliinat. Tämän kuosin kera vietin yhden jos toisenkin tovin, miettien tykkäänkö vai en. Ja varsinkin tuo lammas mietitytti. Onko se kamala naamakuva vai ei?
Jokatapuksessa ostin ne, näissä on se jokin....ja ihan hauskalta nuo näyttävät yhdessä. Pussilakanassa on hauska palmikko kuvio (valokuvapainatus) ja pehmeään tekstuuriin jotenkin tuo lammaskin sopii kuin nappi puseroon:)

Ihan on lämmin olo kun näitä katselee...tosin sellaset tropiikin yöt vielä on, joten vilun takia näihin ei vielä kääriydy:))

Ja toinen syy miksi tilasin nämä lakanat on tuo pianon edessä oleva matto (kaupanpäällisalennusmattoeimaksanutpaljonsanosulovilen vain 5.90):D

Hauskaa viikonloppua, huomenna minäkin sitten otan relax ehtoolla.....










Mä tykkään tuosta matosta(kin) =)


Terkuin:Anne-Mari

5 kommenttia:

  1. Hyvät ostokset olet tehnyt ja tuo lammashan on söpö :))

    VastaaPoista
  2. Voi vihtori, miten ihanan pussilakanan olet löytänyt! Mistä tuollaisia saa?

    VastaaPoista